Gyengénlátó változat

// Slime alap

2018. 03. 06.

// Új termékek kínálatunkban!

2018. 01. 22.

// Gyártások határideje!

2017. 11. 01.

// Fotó nyomtatása azonnal!

2017. 07. 21.

Aktuális híreink

2018. 03. 06.

Slime alap

 

Üdvözöljük a gittegyletben!

Megérkezett a NEBULÓ „Slime” ragasztó!

Minden kornak meg van a maga kedvenc, felkapott játéka. A 90-es évek gyermekei a Tamagochira és a Tetrisre vágyakoztak, míg a 2000-es években a videójátékok tartották lázban az ifjúságot. Alig hevertük ki a tavalyi fidget-spinner őrületet, 2018-ra máris más szelek fújnak. Az idei év kedvence a ragacsos és csúszós slime, amelynek elkészítéséről több tucat videó lepte el az online teret.

Slimeclub, avagy a modern gittegylet

A slime nem újkeletű dolog. Rendre reneszánszát éli a gyerekek körében a polgárpukkasztó, nyúlós anyagokkal való játszadozás, amelyektől általában a felnőtteket kirázza a hideg. Elég csak a Pál utcai fiúk híres gittegyletére gondolnunk, vagy a nyaralóhelyeken játékautomatákból párszáz forintért kitekerhető „műtrutyira”. Mi a jó ebben? A gyerekpszichológusok szerint, akárcsak a gyurmázás, kreatív gondolkodásra és alkotásra sarkallja a kicsiket. A többit csak a gyerekek tudhatják...

A slime elkészítésében tökéletes segítséget nyújt az új NEBULÓ „Slime” hobbyragasztó, ami nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat és könnyedén kimosható a ruhából!


 


Folyékony ragasztó, 325 g, NEBULÓ "Slime"

 

 

Rendelési kód : RNEB325

 

A termék üzletünkben is megvásárolható.

 

 


2018. 01. 22.

Új termékek kínálatunkban!

A FABER-CASTELL

1761-ben manufaktúraként vágott bele a grafit- és színes ceruzák gyártásába, mára pedig az egyik legjelentősebb írószergyártó vállalattá nőtte ki magát. A cég központja a Nürnberghez közeli Steinben található.

A FABER-CASTELL az évtizedek során olyan országokban honosította meg a ceruzagyártást, ahol a termelés legfontosabb alapanyagában, a fában gazdag területek aránya magas volt. Így Indonéziában, Malajziában, Indiában, Brazíliában, Peruban, Németországban, és más, erdős területekben bővelkedő európai országokban is találkozhatunk FABER-CASTELL gyárral. A cég jelenleg 5500 alkalmazottat foglalkoztat az egész világon, és évente másfélmilliárd ceruzát állít elő.

 

Ahol a művészet kezdődik

Számos, világszerte elterjedt, ún. szabványméret megalkotójaként is ismerhetjük a márkát. A grafitceruza hosszától kezdve, a szögletes formán át, a grafit keménységi fokainak megteremtéséig mind-mind a FABER-CASTELL nevéhez fűződik. Az egyik legrégebbi írószerkészítő vállalatként nemcsak a legmagasabb minőségben, de felelősséggel is készíti termékeit. A termeléshez szükséges fát saját ültetvényein termeszti, ezáltal egyrészt befolyásolni képes az alapanyag minőségét, másrészt pedig fenntartható fejlődésre törekszik.

A FABER-CASTELL portfóliójában mindenki megtalálja a maga számára ideális terméket legyen akár művész, akár a hétköznapok szürkeségéből kitörni vágyó alkotó vagy a gyermekeit meglepni készülő szülő.

2017. 11. 01.

Gyártások határideje!

Tisztelt MEGRENDELŐINK!

A BÉLYEGZŐK üzletünben kiválaszthatók a készletből és a szöveglemezt rövid határidővel, akár azonnal is elkészítjük (a már felvett munkák függvényében).

GRAVÍROZÁS: üveg és fém tárgyak, plakettek, trófeák, poharak, sörös korsók, kulcstartók,  ..., stb melyek helyben is  kaphatók. Vállajuk ezek jelölését rövid határidővel, akár azonnal is, de csak a már felvett megrendelések függvényében! Általában 3-14 napos határidővel gyártunk, de egyes tárgyak elkészítése esetleg ennél hosszabb időt is igényelhet! 

GRAVÍROZOTT NÉVTÁBLA: a cég székhely és telephely megjelölésére szolgáló kisebb vagy nagyobb tábla, melyet rövid határidővel, akár azonnal is elkészítjük (a már felvett munkák függvényében)

FOTÓ üzletünben önkiszolgáló módon AZONNALI fényképnyomtatásra van lehetőség montázs, szöveg elhelyezésével együtt, 10x15cm és 15x20cm méretben. Munkatárs segítségének igénybevételével pedig 9x13cm mérettől, 297mmx420mm (A/3) méretig. A nyomtatások meg is várhatók a mennyiség függvényében.
Ha szerkeszteni kell valamit a fotón, akkor nem biztos, hogy azonnal el tud készülni!

Fotós AJÁNDÉKTÁRGYAK készítése helyben, a teljesség igénye nélkül megtekinthető (póló, bögre, egérpad, kirakó, óra ...: www.kevepapir.hu / fotós megszemélyesített tárgyak menüpontra kattintva 1-7 napos határidővel, de egyes tárgyak elkészítése esetleg ennél hosszabb időt is igényelhet!

Egyéb fényképes ajándéktárgyak üzletünben kiválaszthatók pl.: képkeretek, képtartók, órák ...

Naptárak készítését is vállaljuk egész évben (havi, 12 vagy 13 lapos, naptárspirálozással, akasztóval), gyönyürű fotós kivitelben: 15x20 cm méretben azonnal is vagy rövid határidővel, de csak a már felvett megrendelések függvényében! A 20x25 cm, 21x30 cm vagy akár 30x40 cm méretben általában 3-5 napos határidővel gyártunk, de az ünnepek közeledtével az elkészítések esetleg ennél hosszabb időt is igényelhet!     

Cimke (tekercses és íves) rendeléseiket kérjük időben adják le, mert új cimkék gyártása, szerkesztése (tápérték táblázatos bővítését) több időt igényel és érkezési sorrendben készítjük el. Tekercses cimkeméretek változatlanok, új méretet csak elegendő igény szerint vezetünk be, melyre legalább 2-3 hetet kell várni. 

Köszönjük megértésüket, várjuk érdeklődésüket személyesen vagy  e-mailben: rendeles@kevepapir.hu vagy telefonon: 06-29-350-940 hétfő-péntek 8-18 óra, szombaton 9-13 óra között.

2017. 07. 21.

Fotó nyomtatása azonnal!

Fotó "AZONNAL"    -    ÚJ SZOLGÁLTATÁS!

1. üzletünben önkiszolgáló módon azonnali fényképnyomtatásra van lehetőség montázs, szöveg elhelyezésével együtt, 10x15cm és 15x20cm méretben.

2. Munkatárs segítségének igénybevételével pedig 9x13cm mérettől, 297mmx420mm (A/3) méretig. A nyomtatások meg is várhatók a mennyiség függvényében.

3. Nagyobb mennyiség esetén, vagy ha nem sürgős, feladhatja rendelését a www.kevepapir.hu oldal fotó menüjében és 1-3 munkanap alatt át is veheti. EZEK NEM HELYBEN, HANEM EGY LABORBAN KÉSZÜLNEK, ezért várni kell rá. Ennek ellenére szállítási díj nem terheli a képeket!

 • Aktuális akcióink
 • IRODASZER
 • BÉLYEGZŐ
 • FOTÓ-FÉNYKÉP-FOTÓKÖNYV
 • Híreink
 • Rólunk
 • Videóanyag
 • Letöltések, segédletek
 • Kapcsolat
 • Gravírozás
 • Serleg, érem, trófea
 • Egyéb gravírozás
 • FOTÓS megszemélyesített TÁRGYAK
 • Fotós BÖGRE, KERÁMIA
 • Fotós TEXTIL
 • Fotós üveg ÓRA
 • További FOTÓS tárgyak
 • Meghívó
 • IDÉZET, szöveg meghívóba
 • SZOLGÁLTATÁSOK
 • Diplomakötés
 • Iratkötés